LOGO

WIE ZIJN WIJ

Wij zijn een etalage bureau dat met als opzet en doelstelling een taak op zich neemt de producten die er zijn te herleiden tot de kern van waar onze klanten vandaan komen en wat hun uniek is en maakt, om hun zo neer te zetten dat het leidt tot uitstekend resultaat. Met dit als gegeven in de genen van onze zaak, stellen we creativiteit die leidt tot uitstekend resultaat dus voorop. Met natuurlijke drive om de business van onze klanten te doorgronden en te vergroten stellen wij hun business problematiek centraal. Altijd op zoek naar de reden waarom iets is gemaakt en waarom het bestaat, zo richten wij ons samen met onze klanten op de best mogelijke oplossing, dus, met onze discipline, visie en ambacht. Daarom komt u naar eyework.

DELEN VAN KENNIS

Wij geloven dat naast onze passie voor het vak, kennis en ervaring van essentieel van belang zijn om tot het beste werk te komen. Alleen inzicht in het merk, de business problematiek en de doelgroep leidt tot creativiteit die verkoopt. Daarnaast ontplooien wij ons constant en doen onderzoek om tot nieuwe inzichten te komen. Door wisselwerking tussen klanten, op reis gaan, naar beurzen om overal van op de hoogte te zijn en te blijven. We staan overal mee in contact zodat we nooit kwijtraken wat er speelt. Door altijd twee à drie stappen verder zijn, kunnen wij ons veroorloven alles te presenteren zonder bang te hoeven zijn dat iemand ideeën van ons pikt, daar zijn wij juist voor, om mensen op nieuwe ideeën te brengen en visa versa hopelijk ook weer nieuw input te verkrijgen. Dit delen van kennis creëert dan nog meer speelvlak om vanuit nieuwe inzichten nog meer nieuwe ideeën te realiseren.

NETWERK

EYEWORK is ontstaan in 1987 en is opgericht door Teun Verschor en Joke Wijsman. Op dit moment hebben ze een team van 9 man voor ruim 20 Klanten zowel binnen de BENELUX als internationaal.

WAT WE DOEN

Vooral onszelf niet te serieus nemen, maar wel ons werk

WERKWIJZE

Eyework werkt met een wisselende team van vaste mensen in dienst en heeft de nodige externe kaarten die nodig zijn om onze klanten te voorzien van wat er van ons verwacht wordt speciaal voor de klanten die we in de jaren gecreëerd hebben. Een team speciaal met een expertise die is samengesteld voor de klussen.
Met de combinatie van verschillende disciplines biedt EYEWORK het gehele spectrum van presentatie en communicatie binnen handbereik. Onze specialiteiten zijn Etaleren, Ontwerpen en Standbouw. Iedere werknemer en zijn specialisme en talent zorgt elke keer weer voor verfrissende nieuwe uitgangspunten. Om frisse blik te houden zorgen we voor afwisseling van onze werknemers en klanten. Door de creatieven vanuit de éen op de andere zaak te zetten houden we beide partijen scherp. We houden ons bezig met het versterken van merken met krachtige ideeën vanuit bestaande campagnes die op het moment spelen, concepten en thema’s die zich voordoen. Door tussen merken te staan hebben we goed inzicht om te kunnen zien hoe problemen kunnen aanpakken. We zijn geen reclamebureau of agentschap maar gebruiken wel de filosofie en denkwijze van grote en kleinere verschillende bureau’s in ons voordeel. Zoals reclamebureau’s altijd op scoren zitten, zien wij dus, dat dit ook snel gepaard gaat met verliezen en houden onsdus bezig met het uiteindelijke resultaat wat inhoudt een langdurig commercieel succes. Na strategisch waterdicht verhaal gaat het uiteindelijk vaak mis in de puntjes van de retail. Wij kunnen vaak vanuit de bestaande campagnes die vaak te algemeen geraken toch net de draai geven dat daar waar het moet, het product toch zo belicht wordt, dat het tot zijn recht komt. Met een ambachtelijk achtergrond nemen wij ook nog eens over wat je niet op een computer kunt doen. Met een vermogen aan decor, etalage materiaal en vakmanschap, hebben wij alle mogelijkheden om de wortels te voeden zodat de vrucht ervan geplukt wordt.

RESULTAAT

Het verschil tussen overwegen en kopen. Met etalages die binnen de bestaande positionering mensen actief betrekken bij het merk en het product. En dat op een creatief onderscheidende manier. Ideeën die een ervaring op zich zijn en merken en mensen in beweging brengen.2015 EYEWORK - All Rights Reserved